FacebookLinkedIn

LED koncept

Inventa har produktionslicens til et unikt Dansk patent indenfor LED belysning.

Patentet giver os mulighed for at tilbyde helt unikke løsninger indenfor LED belysning, både som almindelige lamper, men også i form af hylder med indbygget lys. 

Kort fortalt taget principperne udgangspunkt i en 6mm tyk alu-sandwich plade, der kan integreres LED dioder i, hvor man ønsker det - og i det mix man ønsker af LED egenskaber.
Pladen kan saves, fræses, bukkes og gives unikke overflader i træ-finér, laminater, lak eller print. 

Dermed kan Inventa integrere LED lys meget mere homogent og individuelt i special inventar, end det hidtil har været muligt. Samtidig har princippet unikke egenskaber til køling af LED dioder, hvilket giver sikkerhed for lang levetid. 

En af innovationerne med patentet er blevet til koncpeter med butikshylder med integreret LED, men helt uden ledninger eller stik. 

Faktisk bør det ses - ring til Inventa og bestil en demo.

Det er blevet så godt, efter vores mening, at vi sammenholdt med muligheden for at lave spændende belysning med systemet i øvrigt har oprettet selskabet Inventa LED A/S. Dette selskab varetager komplette LED belysningsprojekter med et komplet program og store muligheder for individuel produktion

Se nogle af vores LED projekter her

Her finder du yderligere information samt inspiration og brochuremateriale på vores produkter.

Nyheder

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Inventa og Inventa LED har bidraget til en gennemgribende omstrukturering af kunderejsen hos Visit Carlsberg.

Læs mere

Guldsmed Keld Olsen, Amager Centret.

Guldsmed Keld Olsen, Amager Centret.

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne ”tunnel syn” når de først har fokuseret på produkterne.

Læs mere

Supermarco, København

Supermarco, København

Supermarco har lavet et supermarked for italienske fødevarer og specialiteter, der peger mod fremtidens indkøbsunivers for mad. Omgivelserne er fantastiske. En gammel glemt stålhal på Sydhavnen

Læs mere

Nyt dansk patent inden for LED belysning

Nyt dansk patent inden for LED belysning

Der tales i disse år om ”LED revolutionen”, og det er heller ikke forkert. LED industrien har nu så stor global volumen, at priserne er til at forstå.

Læs mere

Nyindrettet Turist Velkomstcenter i Esbjerg

Nyindrettet Turist Velkomstcenter i Esbjerg

I det smukke gamle Tinghus på Torvet har der være hektisk aktivitet med en nænsom og gennemgribende renovering. Det rummer blandt andet Esbjerg´s Turistkontor.

Læs mere

Levering af LED lys til Porsgrunn Porcelæn Museum Norge

Levering af LED lys til Porsgrunn Porcelæn Museum Norge

I Norge, nærmere bestemt Porsgrunn, ar der indrettet museum for det verdenskendte porcelæn. En meget elegant belysning der fremhæver de udstillede produkter i museet, uden selv at råbe på opmærksomhed.

Læs mere