FacebookLinkedIn

LED hylder uden ledninger eller stik

Vi har udviklet flere muligheder for hylder med integreret lys. Udgangspunktet for alle er teknikken LED Sandwich.

Vi kan placere de enkelte LED dioder hvor vi ønsker, blande dem i farver og egenskaber som vi ønsker - og i øvrigt udforme selve hylden som vi ønsker. Der er ikke nogen som siger at hylder skal være rektangulære mere.

Som om det ikke var nok, så kan du med vores systemer sætte hylder i - og tage dem ud, og flytte rundt - uden at tænke på ledninger eller stik. Vores hylder er på enkel og genial vis "trådløse".

Overflader på hylderne kan være som du ønsker, maling, træ, folier eller finér. Vælger du den enkleste form, hvor hylden blot er selve Sandwich materialet med pulverlakerede flader i aluminium, så får du oven i købet en meget elegant og tynd (kun 6 mm tyk) hylde med enorm styrke. Synes du 6 mm er for tyndt, så pakker vi den gerne ind i ønsket materiale - f.eks. træ, MDF med laminat osv.

Kontakt os for demo af LED Sandwich hylder, wireless - så er du et godt stykke på vej til ultimativ fleksibilitet, space management og ikke mindst, et 3-dimensionalt lys på dine produkter du ikke troede muligt.

Se mere om hylden i denne video.

Her finder du yderligere information samt inspiration og brochuremateriale på vores produkter.

Nyheder

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Visit Carlsberg - Ny kunderejse

Inventa og Inventa LED har bidraget til en gennemgribende omstrukturering af kunderejsen hos Visit Carlsberg.

Læs mere

Guldsmed Keld Olsen, Amager Centret.

Guldsmed Keld Olsen, Amager Centret.

Hos Guldsmed Keld Olsen i Amager Center, er man ikke bange for at gå nye veje. Et forholdsvis dæmpet belyst butiksareal, men fuld styrke på lyset på produkter, giver kunderne ”tunnel syn” når de først har fokuseret på produkterne.

Læs mere

Supermarco, København

Supermarco, København

Supermarco har lavet et supermarked for italienske fødevarer og specialiteter, der peger mod fremtidens indkøbsunivers for mad. Omgivelserne er fantastiske. En gammel glemt stålhal på Sydhavnen

Læs mere

Nyt dansk patent inden for LED belysning

Nyt dansk patent inden for LED belysning

Der tales i disse år om ”LED revolutionen”, og det er heller ikke forkert. LED industrien har nu så stor global volumen, at priserne er til at forstå.

Læs mere

Nyindrettet Turist Velkomstcenter i Esbjerg

Nyindrettet Turist Velkomstcenter i Esbjerg

I det smukke gamle Tinghus på Torvet har der være hektisk aktivitet med en nænsom og gennemgribende renovering. Det rummer blandt andet Esbjerg´s Turistkontor.

Læs mere

Levering af LED lys til Porsgrunn Porcelæn Museum Norge

Levering af LED lys til Porsgrunn Porcelæn Museum Norge

I Norge, nærmere bestemt Porsgrunn, ar der indrettet museum for det verdenskendte porcelæn. En meget elegant belysning der fremhæver de udstillede produkter i museet, uden selv at råbe på opmærksomhed.

Læs mere