FacebookLinkedIn

Nyheder

Nyindrettet Turist Velkomstcenter i Esbjerg

I det smukke gamle Tinghus på Torvet har der være hektisk aktivitet med en nænsom og gennemgribende renovering. Det rummer blandt andet Esbjerg´s Turistkontor.

Turistchef Henrik Vej Kastrupsen havde nye og spændende tanker omkring det nye Tursitkontor. Det skulle være en slags Velkomstcenter med en ny og vidtrækkende tilgang og anvendelse af de digitale muligheder. Og så skulle det i øvrigt være åbnet for turister uden for normale kontortider også.

Både Velkomstcenter og kontorer er indrettet med LED belysning fra Inventa LED. Igen på en nytænkende måde, med det geniale Danske patent.

For eksempel er der i vores LED produktion ingen begrænsninger i overflader, så hvorfor ikke lave skrivebordslamper med ægte Ege træ på overfladen, så det passer bedre til bygningens tidsånd.

Spot belysningen i selve Velkomstcentret er 20W spots i skinner, med et linse element så man nemt kan dreje på fronten og opnå spredningsvinkler fra 24-60 grader.

Grundbelysningen er udformet som ”skyer” svæver i rummet. Designet af designer Søren Vester, og selvklart fået navnet ”CLOUD”.

Samlet en total energirigtig belysning med spændende detaljer og en optimal integration med bygning, lokaler og arkitektur. Intet mindre til Danmarks energi-metropol Esbjerg.

Se billeder fra projektet her

Nyindrettet Turist Velkomstcenter i Esbjerg